En fanJAZZtisk trommerejse i Øster Lindet Kirke

dato

Oplev en musikalsk rejse gennem jazzens historie med Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband. Søndag den 20. oktober 2024 kl. 15:00 inviteres alle til Øster Lindet Kirke, hvor swingmusik og trommende fortællinger vil fylde rummet. Entréen er 50 kr, og koncerten er for både børn og voksne.

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband præsenterer "En FanJAZZtisk Trommerejse", en koncert der fortæller historien om trommer og jazzmusikens udvikling fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Publikum kan forvente at få svar på spørgsmål som: Hvor kommer trommerne fra? Hvordan blev de til et trommesæt? Og hvad har jazz med trommer i en biograf at gøre?

Musikalsk overflødighedshorn

Koncerten byder på en bred vifte af musik, lige fra jungle(real)bogen og bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik. Jazzbandet leverer med imponerende håndværk og medrivende entusiasme, hvilket gør det til en oplevelse for både børn og voksne.

Jazz i børnehøjde

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband er kendt for deres udadvendte swing, jazz og stemningsbilleder fra dansehaller, smugkroer og stumfilmsbiografer fra 1920'erne og 30'ernes trafikjungle i New Orleans, Chicago og New York. De har spillet mere end 100 koncerter i Danmark, hvilket gør dem til et af landets mest sammenspillede jazzorkestre.

Praktisk information

Dato: Søndag 20. oktober 2024
Tid: Kl. 15:00
Sted: Øster Lindet Kirke, Øster Lindet Præstegårdsvej 5A, 6630 Rødding
Entré: 50 kr
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut