Carlsberg er kendt for mere end blot ølbrygning. Deres forskningslaboratorium har gennem årene været en kilde til mange videnskabelige opdagelser. På tirsdag den 19. november 2024 kl. 19:00 kan du opleve et fascinerende foredrag i Rødding Bio, hvor lederen af Carlsberg Laboratorium, Birgitte Skadhauge, og brygmester Erik Lund vil dele deres viden.
Videnskab bag øl og klimatolerante planterForedraget vil dykke ned i Carlsbergs forskning i gær, forædling af byg og humle samt udviklingen af nye gærtyper til alkoholfrit øl. Du vil også få indsigt i den nyeste teknologi inden for klimatolerante fødevarer og høre om, hvordan fortidens planter tilpassede sig klimaet.
Ølsmagning og videnskabUnder foredraget vil der blive serveret små smagsprøver på fem udvalgte øltyper, som vil blive gennemgået i takt med præsentationen. Dette giver deltagerne en unik mulighed for at smage på videnskaben bag ølproduktionen.
Praktisk information
Dato: Tirsdag 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Rødding Bio, Søndergyden 15, 6630 Rødding
Entré: 30 kr
Arrangør: Vejen Bibliotekerne
Målgruppe: Alle
Læs mere om foredraget, se billeder og læs om evt. pladsreservation
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her