Kvalitetsbevidst og engageret Social- og sundhedsassistent søges til fast aftenvagtstilling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Plejecenter Enghaven søger en kvalitetsbevidst og engageret Social- og sundhedsassistent til fast aftenvagtstilling.
Vil du være med på holdet?

Trives du med høj faglighed, hvor der er særlig fokus på kvalitet, livsglæde ved beboerne og trivsel på arbejdspladsen, så vil vi meget gerne have dig med på holdet.

Plejecenter Enghaven søger en Social- og sundhedsassistent til en fast stilling primært i aftenvagt på 28 timer med arbejde hver 2. weekend. 

Plejecenter Enghaven består af 50 plejeboliger, hvoraf der er to almene afdelinger og et specialafsnit. Desuden er der tilknyttet et aktivitetscenter og et demensdaghjem. Vi er et velfungerende plejecenter, hvor det gode arbejdsmiljø er højt prioriteret. Vi arbejder ud fra et ”Fælles Vi”, hvor vi respekterer og hjælper hinanden på tværs af faggrupper og afdelinger.

Vi løser opgaverne i fællesskab, med udgangspunkt i beboerens behov og ønsker. 

At arbejde hos os er en holdsport og vi hjælper hinanden over målstregen med opgaverne.

Hverdagen på Plejecenter Enghaven 

Vi ønsker at skabe et trygt og værdigt liv for den enkelte beboer, og har fokus på det gode hverdagsliv, med meningsfulde aktiviteter for både den enkelte og i det store fællesskab.

I hverdagen er der tæt samarbejde og sparring med sygeplejersker og andre tværfaglige samarbejdspartnere. Vi har desuden en fast praktiserende læge tilknyttet plejecenteret. Vi har et godt udviklingsmiljø, med blandt andet faglig undervisning, daglige triagemøder, supervision og daglige reflektionsmøder. 

Vi tilstræber en stærk kultur med psykologisk tryghed og høj faglig kvalitet i opgaveløsningen. Vi vægter desuden et godt samarbejde med frivillige og pårørende, da de udgør en vigtig ressource i beboernes liv.

Hvad kan vi tilbyde dig 

Du bliver en del af en engageret personalegruppe, som møder beboerne med et smil på læben og en naturlig ro, selv når dagene byder på uforudsigelige opgaver og travlhed. Dine kollegaer udgør en dygtig og selvstændig gruppe, der har brug for en ny kollega som dig, til i fællesskab at løfte opgaverne. 

Du vil få et godt introduktions program, som er tilpasset dine personlige og faglige kompetence, og du vil desuden få en ”Buddy”, som du kan sparre med. 

Har du spørgsmål eller lyst til at møde os, giver vi gerne en kop kaffe og en rundvisning. Kontakt gerne Centerleder Diana Galthen Madsen mobil 29 24 64 29 eller Assisterende leder Nina Dalmark mobil 30 17 06 13. 

Ansøgningsfristen er mandag den 11. marts 2024.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt eller senest 1. maj 2024.

Der afholdes ansættelsessamtaler mandag den 18. marts 2024. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (28-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Vejen Kommune, Rødding Engvej 3, 6630 Rødding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6002983

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet