Ledertrainee, Dagli'Brugsen Skodborg

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om et lederjob med fuld fart på, så kickstart din lederkarriere i Dagli’Brugsen.

Ledertrainees står forrest i køen, når der skal håndplukkes nye ledere til Coops butikker. Derfor sørger vi for at give dig en uddannelse, hvor du bliver udfordret såvel fagligt som personligt. Du kommer til at lære alt om at drive en dagligvarebutik med et stærkt lokalt koncept, og du får gode muligheder for at bringe dine egne ideer i spil.

Dagli’Brugsen Skodborg

Dagli'Brugsen Skodborg er byen´s eneste dagligvarebutik, vi holder åbent alle ugens 7 dage fra 7.30 - 20.00 og har Bake off, Tips & Lotto, apotek udlevering, Post Danmark samt Bring.

Skodborg er en by i Sønderjylland med 1.273 indbyggere. Byen ligger i Vejen Kommune, tilhører Region Syddanmark og Hærvejen, som løber igennem hele Jylland, kommer også lige forbi Skodborg. Byen ligger centralt i forhold til større byer som Kolding, Vejen og Haderselv, hvor der dagligt går busruter. Der er nem tilgang til motorvejen, som ligger ved Vejen blot 6 km fra Skodborg, hvor jernbanen med afgange til blandt andet København, Esbjerg og Aarhus også ligger.

Skodborg har eget Børnecenter med børnehave, skole og SFO. Byen har et meget rigt forenings-og idrætsliv og arrangere blandt andet Parkrock hvert år, som tiltrækker mange gæster til byen.

Dagligdagen i butikken

Som Ledertrainee arbejder du fuld tid i Dagli’Brugsen Skodborg. Vi vil lære dig, hvordan du bliver en god leder og købmand, der kan skabe salg og indtjening til din butik.

Du får lov til at prøve kræfter med det hele – lige fra vareopfyldning i butikken, varebestilling, optimering af lageret, kundeservice på gulvet og i kassen til opfølgning på butikkens nøgletal. Kun din egen nysgerrighed sætter grænsen.

I takt med at du er klar til det, vil dit ansvar øges, og du bliver involveret i løsning af konkrete ledelsesopgaver.

Vi har masser af spændende aktiviteter i gang året rundt. Hver 14. dag kommer der ny avis, som butikken skal stå klar til – og vi laver altid spændende udstillinger op til de større sæsoner, som f.eks. jul, påske, halloween, mv. Vi støtter også op om de aktiviteter, der er i lokalområdet.

I vores butik er vi et team på ca. [XX] engagerede kolleger, som arbejder sammen om at skabe lokalområdets bedste dagligvarebutik og arbejdsplads.

Fede skoleophold

I løbet af dine 2 år som Ledertrainee er du på 9 skoleophold af 1 uges varighed, samt gennemfører 2 akademifag.

På skolen lærer om du teorien bag alle de ting I udfører i butikken i dagligdagen. 2 af skolemodulerne er helt særlige; det ene er en outdoor-tur med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Det andet er en studietur til udlandet, hvor I bliver inspireret af forskellige butikskoncepter i verdensklasse.

De øvrige skoleophold er meget andet end at sidde på skolebænken. I kommer bl.a. på besøg i Coops Servicekontor, har en masse fælles aktiviteter og hører oplæg fra forskellige relevante fagpersoner.

På skolen møder du Ledertrainees fra alle Coops kæder og der er rig mulighed for at danne netværk og få en masse nye venner.

Der er fokus på din udvikling

Du får din egen udviklingsplan, og vi følger op på, at du når i mål med din læring i butikken. Du får løbende feedback på din udvikling, således vi sikrer, at du bliver rigtig dygtig.

Vi forventer af dig, at du tager ansvar og arbejder fokuseret på at udvikle dig som leder og for at nå dine mål såvel i butikken som på skolen. Du stræber efter en lederkarriere i detailhandel, og brænder for kunder og god service – det er dét vi lever af.

Adgangskrav

  • Du har bestået EUX eller HHX. Alternativt kan du have en STX/HF/HTX – suppleret med 5 ugers adgangsgivende EUS-forløb.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte Uddeler Hans Jørgen Larsen på telefon 7484 8566 – eller kig forbi butikken til en snak.

Send din ansøgning via "Ansøg nu" senest den 19. Juni 2023

I Dagli' Brugsen går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

I Dagli’Brugsen er vi tættere på kunderne
Dagli’Brugsen er den lokale købmand og et vigtigt aktiv i de byer, vi er repræsenteret. Vi nyder fordelene af at være en del af en kæde samtidig med, at vi kan drive butikkerne med fokus på lokale initiativer, lokale varer, osv. Og så er vi en vigtig brik i byens liv – vi både støtter og tager initiativ til lokale arrangementer, som giver et twist i det daglige arbejde. Vi er desuden mindre butikker med et rigtig godt sammenhold, hvor hver medarbejder får meget ansvar, og hvor vi hjælper hinanden med alle opgaver.
Bliver du ansat i Dagli'Brugsen bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0c5e656c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Dagli'Brugsen, Skodborg Søndergade, 6630 Rødding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=0c5e656c&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5837273

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet