Vejen Kommune: Er du vores nye kollega?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en SSA pr. 1. november eller efter aftale. Stillingen er fast aftenvagt og med arbejde hver 2. weekend. Stillingen er som udgangspunkt på 28 timer.

Plejecenter Enghaven består af 50 boliger, hvoraf der er to almene afdelinger og et demensafsnit. Desuden er der tilknyttet et aktivitetscenter og et demensdaghjem. Vi er et velfungerende plejecenter, hvor det gode arbejdsmiljø er højt prioriteret. Vi arbejder ud fra et ”fælles Vi” hvor vi respekterer og hjælper hinanden på tværs af faggrupper og afdelinger.

Vi løser opgaven i fællesskab med udgangspunkt i beboerens oplevelser. I vores samarbejde omkring kerneopgaven er vi alle sammen lige, og bidrager hver især med forskellige personlige og faglige kompetencer. At arbejde hos os er en holdsport, og vi hjælper hinanden over målstregen med opgaverne.

Hverdagen på Plejecenter Enghaven 

Vi ønsker at skabe et trygt og værdigt liv for den enkelte borger, og har fokus på det gode hverdagsliv, med meningsfulde aktiviteter for både den enkelte og for det store fællesskab.

I hverdagen er der tæt samarbejde og sparring med sygeplejersker og andre tværfaglige samarbejdspartnere. Vi har desuden en fast praktiserende læge tilknyttet plejecenteret. Vi har et godt udviklingsmiljø, med blandt andet faglig undervisning, triagemøder, supervision og daglige reflektionsmøder. 

Vi tilstræber en stærk udviklingskultur med psykologisk tryghed og høj faglig kvalitet i opgaveløsningen. Vi vægter desuden et godt samarbejde med frivillige og pårørende, da de udgør en vigtig ressource.

Hvad får du

Du bliver en del af en engageret personalegruppe, som møder beboerne med et smil på læben og en naturlig ro, selv når dagene byder på uforudsigelige opgaver og travlhed. Dine kollegaer udgør en dygtig og selvstændig gruppe, der har brug for en ny kollega som dig, til i fællesskab at løfte opgaverne. 

Du vil få et godt introduktionsprogram, som er tilpasset dine personlige og faglige kompetence, og du vil desuden få en buddy, som du kan sparre med. 

Har du spørgsmål eller lyst til at møde os, giver vi gerne en kop kaffe og en rundvisning. Kontakt assisterende leder Nina Dalmark tlf.: 30 17 06 13 

Ansøgningsfrist er den 17. oktober kl. 12.00. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler. 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Vejen Kommune, Rødding Engvej 3, 6630 Rødding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://vejen.career.emply.com/ad/er-du-vores-nye-kollega/l1m7mh/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5908822

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet