Yogalærer søges til Jels

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger nu en yogalærer til undervisning på to hold om mandag fra 17.45-20.30 på Jels Skole fra januar.

Du skal være uddannet yogalærer, men det er ikke afgørende, hvor meget erfaring, du har. Du må meget gerne være lokalt forankret, men det er ikke et afgørende krav.

Send dit cv og en kortfattet ansøgning, eller ring til os, hvis du har spørgsmål.

Som underviser hos AOF er du selv ansvarlig for udviklingen af dit kursusmateriale, og du har på samme måde meget frie rammer i forhold til kursusindhold, -struktur og -længde. Dog sker planlægningen af kurset i dialog med vores leder af Folkeoplysningen, som du kan bruge til sparring efter behov.

Ansættelse sker efter reglerne i Folkeoplysningsloven, når der er deltagere nok på dit kursus. Aflønning sker ifølge Statens lønbekendtgørelse for Folkeoplysning. Timelønnen er pt. 301 kr. pr. lektion á 45 minutter.

Hvis du vil være en del af vores skole, så skal du gerne have lyst til selv at gøre en indsats for at sprede budskabet om dit kursus. Vi annoncerer selvfølgelig dit kursus og hjælper gerne med materiale, men da du bliver ansat fra kursus til kursus, øger du ganske enkelt din egen jobsikkerhed, når du deler et opslag på Facebook, hænger en plakat op i Brugsen eller lægger en flyer på biblioteket eller hos din frisør. Vi gør alt, hvad vi kan – men vi klarer os bedre med din hjælp.

Hvis du har lyst til at blive en af os, så send os et kortfattet cv og fortæl os om din baggrund for at søge stillingen. Vi indkalder løbende til samtaler.

AOF Center Sydjylland tilbyder undervisning i Sydjylland, Storkøbenhavn og på Bornholm. Vi er 400 engagerede lærere og et stærkt administrativt team.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (4-4 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

AOF Center Sydjylland, Hededammen, 6705 Esbjerg Ø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955763

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet